top of page

 HAR ARBEJDET I FILMBRANCHEN SIDEN 2010
MEN DET HELE STARTEDE I 1997

BUHL Dekoration & Styling

Buhl dekoration & styling /  Vandsværksvej 5, 2750 Ballerup / +45 21 94 16 94  /  CVR 19992276 /  nevergiveup@live.dk  /  IMDB

Som professionel dekoratør og stylist virksomhed, er det netop også disse parametre Buhl Dekoration & Styling arbejder ud fra. At skabe blikfang og at sælge varen. Vi flytter altid fokus til den vare, der skal sælges og fjerner al unødig baggrundsstøj. Det betyder ikke kun identitet til varen og mærket, men i høj grad også til producenten.

Siden 1997 har vi arbejdet med stil og styling for mange forskellige typer af brancher og virksomheder både i Danmark, men også i udlandet. Det betyder, at vi har stor faglig erfaring og konstant er på forkant med, hvad der rører sig indenfor farver, stil og trends. Det er vores ekspertise og viden, der gør den store forskel. At have fingeren på pulsen med en professionel indgangsvinkel- og aldrig stoppe før kunden og vi selv er 100 % tilfreds.

Mangler du en dekoratør til dit projekt - eller mangler du en koordinator til din visuelle kommunikation?

Hos Buhl Dekoration & Styling løser vi gerne små opgaver, men giv os hele dit budget og vi skal give dig valuta for alle pengene. Vi koordinerer hele projektet fra start til slut. Vores store netværk gør, at vi kan hjælper dig med opgaver inden for butiksindretning, fotografering, katalog, messestande, events, reklamefilm, café- og restaurantindretning - you name it!

Skal din vare styles professionelt? Skal den sælge, og skal det gøres rigtigt første gang, skal du vælge Buhl Dekoration & Styling til at style dit produkt - Vi laver det originale hver gang!

bottom of page