top of page

NILS MALMROS, Instruktør 
... vidende og kreativ og med et godt NETVÆRK.

THOMAS SØRENSEN, Inspiration

... har en enorm ENERGI stoppede aldrig før arbejdet var fuldført.
 

JENS ERIK BÆK, Fotograf 

... er dybt PROFESSIONEL - Intet er overladt til tilfældighederne og planlægning klapper. 
 

Carl Popes, Scanhome

... Kunderne er BEGEJSTREDE - og væksten i forretningen viser det. 

Buhl dekoration & styling /  Vandsværksvej 5, 2750 Ballerup / +45 21 94 16 94  /  CVR 19992276 /  nevergiveup@live.dk  /  IMDB

Nils Malmros

SORG OG GLÆDE - Nordisk film

 

Susanne Buhl har været engageret som rekvisitør på min sidste film ”Sorg og Glæde”.

 

Hun demonstrerede her, at hun er utroligt hurtigt opfattende og med selvstændige og ofte billige problemløsninger. Samtidig er hun utrættelig i jagten på den specielle rekvisit. Hun er vidende og kreativ og med et godt netværk. Endelig er hun altid omgængelig og indgår med godt humør i et arbejdsteam.

Jeg kan kan helt uden forbehold på det varmeste anbefale Susanne Buhl som rekvisitør.

At hun ikke selv gør sig til af sine bedrifter, vidner desuden om hendes seriøsitet.

Søren Frellesen

LUDVIG & JULEMANDEN - Tv 2 

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde tæt sammen med Susanne Buhl de sidste otte måneder på TV2s familiejulekalender, Ludvig & Julemanden. Susanne har løst den voldsomt omfattende opgave det er at være rekvisitør på henved otte timers fiktion over al forventning.

 

Hver morgen blev man mødt af højt humør, og en vished om at man ikke behøvede at bekymre sig om dekorationen. Det er også svært ikke at rose hendes meget professionelle og helt igennem konstruktive attitude under en stor produktion, hvor der konstant var nye udfordringer.

 

Jeg kan ikke anbefale hende varmt nok til ethvert filmhold.

Brødrene Andersen

MØBELSNEDKERI

 

Det er altid en stor fornøjelse at arbejde sammen med Buhl Dekoration & Styling. Vi oplever et stort arrangement i projekterne og ser det kun som en fordel at have Buhl Dekoration & Styling med så tidligt som muligt på opgaverne.

 

Samarbejdet fungerer godt og kreativt samtidigt med, at Buhl Dekoration & Styling er kompetent og god til at udtrykke sig og anskueliggøre projekterne. Senest har Buhl Dekoration & Styling deltaget i et møbelkatalog til vore tysktalende kunder.

BO CONCEPT

OLAF SLOTT-PETERSEN

 

Frk. Buhl har god forståelse for aktuelle trends og er yderst arbejdsom, når vi, næsten altid i sidste sekund, får et samarbejde i gang på en presserende opgave. Frk. Buhl har ligeledes en god indlevelsesevne og stor empati, hvilket er vigtigt, da hovedparten af vore opgaver finder sted på fjerne markeder. Asien, Caribien eller Sydamerika - kulturchokket tages i stiv arm ligesom kulinariske specialiteter glider ind på kontoen for kreativitet og nytænkning!

En vigtig detalje er forståelsen for den lille forskel! Og det har Susanne.

CONLINK FUNITURE

PETER FLASKAGER LAURSEN

 

Conlink Furniture er en driftig handelsvirksomhed, som arbejder tæt sammen med de største møbelkæder i Nordeuropa.

 

Det vigtigste markedsføringsværktøj for vores virksomhed er messedeltagelse, og vi har gennem de seneste år nydt godt af samarbejdet med Buhl Dekoration & Styling i forbindelse med forberedelse og arrangering af vore messer i både Danmark og udlandet.

 

Vi har haft stor fornøjelse af de kreative inputs og den tætte sparing med Susanne Buhl, og vi glæder os over, at vi som resultat af bl.a. dette samarbejde fremstår som en spændende og innovativ udstiller på de forskellige møbelmesser.

FOTOVISION

PETER HALSKOV

Susanne har en sjælden evne til at gribe vores arbejdsmetode, og køre med på den. Det har betydet, at vi har kunnet beholde vores høje tempo og rationalitet i opgaveløsningen, samtidig med at vi sammen med Susanne får skabt et endnu bedre resultat til kunderne.

 

At det sker med en smule humor, vildskab og eftertænksomhed gør det bare lidt mere underholdende at løse opgaverne. Så på alle områder er samarbejdet med Susanne Buhl en gevinst..... og kunderne er vilde med hendes arbejde.

GANGSØ

LARS GANGSØ

Vi arbejder med Buhl Dekoration & Styling pga. deres store entusiasme og indlevelse i de givne opgaver. Kreative og idérige løsninger, der gør en synlig forskel, samt løfter vores produkter.

HANSEN OG ELKJÆR

HIGHWAY STUDIO

ELKJÆR OG HANSEN

Susanne Buhl dekorerede i september måned 2002 to store udstillingsvinduer hos et par centralt beliggende københavnske boghandlere med en af forlaget Elkjær og Hansens nyudgivelser, nemlig: Carsten Graff og Henrik Meng's: Rejsen til Nu'et!

 

Baseret blot på en telefonsamtale og fremsendelse af en bog lykkedes det Susanne Buhl at skabe to vinduer, som ved sin enkelthed og stringente farvesans lyste op dels ud til gaden, dels inde i de ellers noget rodede forretninger.

 

Susanne havde med andre ord lynhurtigt sat sig ind i opgavens karakter og fik med sin lyse træpodier, lyse træmænd og knaldrøde bomuldstråde bundet fra plakaterne ned over de sart lavendelblå bøger med gylden tekst og et enkelt knaldrødt &-tegn, skabt en original, smuk og enkel udstilling, som aftvang os alle - inklusiv boghandlere - respekt.

JENS ERIK BÆK

Susanne er et pragtfuldt menneske at arbejde sammen med. Samarbejde med sparing og inspiration. Jeg lytter til hende - hun lytter til mig. Og så bliver vi (lidt senere) enige. Det bliver der fede billeder ud af! Susanne er dybt professionel. Intet er overladt til tilfældigheder, og planlægningen klapper.

 

Det "faglige" niveau er så højt, at det er hævet over enhver diskussion. Der er bare fod på stil og trend.

HTH KØKKENER

PALLE HØRSLEV NIELSEN

Susanne er en virkelig dejlig og positiv person at arbejde sammen med, og hun er altid villig til at gå ind i nye opgaver.

 

Susanne har dekoreret mange af HTHs udstillinger og butikker i Norge Sverige og Danmark til vor fulde tilfredshed. Hun er kreativ og altid god til at holde omkostningerne nede. Ligeledes er Susanne altid med, når HTH skal lave nye billeder til vort hovedkatalog, og vi anvender hende også til specialopgaver som f.eks. HTH-julekort.

 

Ringer man til Susanne, er hun altid frisk til nye opgaver - uanset hvilken tid på døgnet man ringer!

INSPIRATION

THOMAS SØRENSEN

Første gang jeg mødte Susanne var i 1997 under møbelmessen i København. Efter en kort samtale hyrede vi hende til i august samme år at dekorere og hjælpe med at indrette vores nye INspiration møbelforretning i Hawaii. Susanne udførte et fantastisk arbejde - først med indkøb og koordinering af tilbehør fra Danmark, og derefter tog hun til Hawaii og arbejdede utrætteligt i 3 uger med indretning af den nye INspiration møbelforretning. Hun har en enorm energi og stoppede aldrig før arbejdet var fuldført. Resultatet var fremragende, - som jeg kalder det - et "Susanne Touch".

I juli/august 2002 åbnede vi endnu en INspiration møbelforretning i Vancouver, Canada. Igen engagerede vi Susanne til at gentage det hun udførte i Hawaii. Denne forretning var dobbelt så stor som den i Hawaii men hun havde ingen problemer med at fuldføre opgaven til tiden og den store åbning var en stor succes. Jeg kan i høj grad anbefale Susanne, hendes energi og hendes morsomme og meget design evner er morsomme og meget indlysende.

Til vores næste forretning vil vi helt bestemt kontakte hende igen.

MENG & COMPANY

HENRIK MENG

Susanne er ubestridt indendørsmester i dekoration og styling. Gennem årene har vi haft glæde af Susannes kreativitet på en lang række opgaver - fra dekoration af Cirkusbygningen, over indretning af salgsdisplays til indretningen af restauranter; kør forbi Monarch's motorvejsrestaurant i Karlslunde på vej ud af København - og se selv: Håndværkerne troede det var løgn, da Susanne bad dem sætte biler fast på væggene; gæsterne elsker det! Topkvalitet, ordholdende, anvendelig, kreativ og value for money er gode synonymer for vort samarbejde med Buhl. 

PROFIL REJSER

SIMONE

Jeg kan anbefale firmaet Buhl Dekoration & Styling og dermed Susanne Buhl, som et professionelt og seriøst firma, der overholder aftaler vel at mærke med den største kreativitet... En stor ting som jeg sætter overordentlig pris på er, at man følger op, og melder retur hurtigt og klart.

Alle disse forretningsidealer klares med bravur, så jeg vil gerne tildele Buhl Dekoration & Styling 5 "kokkehuer" med pil opad.

SCAN HOME

CARL PROPES

Susanne har et utroligt talent for møbeludstillinger. Hun har nu besøgt vores varehus i Alaska 3 gange og hver gang kommer hun med en hvirvelvind af energi og friske idéer. Hun har en særlig måde at inspirere vores medarbejdere til at tage del i hendes "foryngelseskur". Når hun er færdig er alle - uden undtagelse - forbløffet over hvor smukt vores varehus tager sig ud. Kunderne er begejstrede, og væksten i vores forretning viser det. Jeg vil klart opfordre alle forretningsejere til seriøst at overveje at trække på den service Buhl Dekoration & Styling kan tilbyde.

TVILUM SCANBIRK

TORBEN K. KRISTEN 

Susanne er god til sit arbejde, ingen tvivl der (og hun ved det), derfor vil hun kæmpe en kamp, for at få sine ting gennemført. Hun er en gæv Jyde og er ikke bange for at springe ud i noget nyt. Jeg kan varmt anbefale Susanne, men vær beredt på hendes syn på sagen.

NIELS
SØREN
BRØDREN ANDERSEN
BOCONCEP
CONLINK FUNITURE
FOTOVISION
GANGSØ
HANEN & ELKJÆR
HIGHWAY STUDIO
HTH
INSPIRATION 1
MENG & COMPANY
PROFIL REJSER
SCA HOME
TVILUM
bottom of page